Utisci korisnika

Želeo bih da Vam se zahvalim na Vašoj brzoj pošiljci, sertifikatu i novom kursu, koji sam juče preuzeo putem Post-expresa. Još jedanput Vam se zahvaljujem na Vašoj profesionalnosti.…

"Ovo je pravi vid doškolovavanja za sve one koji nemaju uslova za redovno školovanje ili su prezauzeti. Nije teško za one koji hoce . Uz vas je i moj sin od 9 godina nesto naučio.…


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

Video lekcija - PHP programiranje

 

PHP programiranje, besplatna video lekcija

 

Želite da naučite PHP, ali niste sigurni kako izgledaju naši kursevi i da li ćete se snaći? Sigurno znate da su PHP programeri jedni od onih koji najbrže pronađu posao?

Pripremili smo Vam BESPLATNU lekciju iz kursa Core PHP Programming +CD koja je samo jedna od brojnih uz pomoću kojih ćete savladati osnove specfičnih elmenata ovog programskog jezika kao i funkcionalnosti PHP aplikacija.

Ipak imate veće ambicije? Želite visoko plaćen posao programera? Želite da se potpuno osposobite za rad na procesu projektovanja, izrade, implementacije i PHP programiranju u celini. Od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i održavanja softvera i aplikacija.

U tom slučaju Vam preporučujemo Odsek programiranja IT Akademije koji će Vas pretvoriti u sertifikovanog profesionalca i obučiti u naprednom korišćenju širokog spektra alata, jezika i tehnologija (Visual Studio, Visual Studio.NET, C, C++, C#, SQL, ADO.NET, ASP.NET, PHP, Java i dr.).

Pogledajte program PHP programiranje i saznajte sve o planu i programu, cenama i slobodnim mestima.