Utisci korisnika

Da li zato što je DLS novina kod nas (bar za mene)ili još više što će mi koristiti, tek, nalazim da je Arhitektura, izgradnja i održavanje PC računara prava stvar i svakom…

Kada sam na fakultetu polagala ispit iz Obrazovne tehnologije jedno od pitanja je bilo nastava na daljinu. Pojam, značenje, prednosti i nedostaci su mi bili poznati ali u isto vreme daleki, nedostižni…


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

O nama


LINK group je jedna od vodećih srpskih kompanija u oblasti pružanja usluga obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija i stranih jezika (kursevi, seminari, studije), projektovanja i implementacije informacionih sistema, izrade softverskih rešenja za upravljanje ljudskim resursima, elektronsko poslovanje na Internetu i edukativnih softvera.

Preduzeće LINK group je počelo sa radom 13. marta 1998. godine. Od prvog dana njegovo poslovanje karakteriše kvalitet pružanja usluga, savremenost u načinu rada i doslednost u odnosu sa klijentima, društvenim okruženjem i saradnicima.

Februar 2005. godine - LINK group postaje član evropske asocijacije EDEN (European Distance and E-learning Network), osnovane 1991. godine sa ciljem da neguje razvoj i usavršavanje principa učenja na daljinu. Članstvo LINK group-a u EDEN asocijaciji čini garanciju kvaliteta programa koji se sprovode u cilju edukacije iz različitih oblasti, s obzirom da Asocijacija obuhvata sve nivoe formalne i neformalne edukacije i obuke, stručne i opšte, kao i da je otvorena ka obrazovnim i istraživačkim institucijama, kompanijama, asocijacijama i drugim telima.

Osnivanje tima za izradu software-a tokom 2002. godine, dovodi do statusa LINK group-a kao ”Microsoft Certified Partner” a taj status je 2006.godine prerastao u ”Microsoft Gold Partner”. Članstvo u programu predstavlja svojevrsnu garanciju u smislu posedovanja širokog raspona tehničkih znanja i veština potrebnih za primenu Microsoft-ovih rešenja, a istovremeno ono je i potvrda opredeljenja LINK group Computer Center-a da prati najnovije tehnologije.

Takodje LINK group dobijanjem licenci za izdavanje International/European Computer Driving Licence tokom 2003. godine i Xpert u toku 2005 značajno je upotpunio paletu međunarodnih sertifikacija koje ima u ponudi.

2005. godine Link group postaje Cambridge International Centre čime je korisnicima njegovih usluga omogućeno sticanje jedne od najpriznatijih svetskih diploma Cambridge International Diploma in Business i Cambridge International Diploma in Computing.

Kako bi korisnicima svojih usluga omogućio medjunarodne priznate sertifikate u oblasti engleskog jezika LINK group je u toku 2005. godine postao ovlašćeni TOEIC test centar, a u 2006. godini TOEFL iBT test centar.

 

Danas, LINK group u svome sastavu obuhvata sledeće organizacione celine:

 

Korisni linkovi: