Utisci korisnika

"Želim da kazem da iako sam tek na pola, da sam oduševljena ovim načinom na koji stvari funkcionisu!" Stanislava Kraguljac, Beograd

Zaista sam prijatno iznenađena vašom brigom za korisnike, i zahvaljujem vam se na maksimalnoj podršci. Što se tiče vaših usluga sve je jasno, ja se uvijek vraćam i nastaviću…


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

Video lekcija - Lična prodaja

 

Koja Vam to veština garantuje uspeh na svakom polju?

 

Odgovor je jednostavan. Prodaja.

Spremili smo Vam besplatnu lekciju koja je deo kompleksnog kursa Lična prodaja koji će Vas upoznati sa tajnama dobrog prodavca, odnosu sa kupcima, kako prepoznati njihove želje i tehnikama prodaje kao što su Direktna, MLM, Cross i up sallling.

Naučite da prodate sebe i svoje ideje ili proizvode. Sve lekcije su ovde.

Ako ste osoba koja želi da vodi sopstveni biznis ili želite nezavisnost i punu kontrolu nad zaradom koju ostvarujete u okviru preduzeća, pravi izbor za Vas je edukacija na odseku za Prodaju i menadžment prodaje. U poslu, ništa se ne dešava dok se ne desi prodaja. Kada su analizirane veštine najbogatijih poslovnih muškaraca i žena utvrđeno je da svako od njih, bez obzira čime se bavi ima izuzetnu sposobnost predstavljanja, ubeđivanja, zaključivanja velikih poslova.

Zato je važno da postanete profesionalac. I da pored znanja i veština za samo godinu dana dobijete Cambrige Universuty diplomu priznatu u celom svetu.