Utisci korisnika

Da li zato što je DLS novina kod nas (bar za mene)ili još više što će mi koristiti, tek, nalazim da je Arhitektura, izgradnja i održavanje PC računara prava stvar i svakom…

Hvala Vam na podršci i moram Vam priznati da ste jako ljubazni. Milan Đelić, Valjevo


Kompletna lista utisaka

Testiranje online

Arhitektura računara

Za one koji žele da znaju više.

Windows OS

Ovo bi svakako trebalo da probate.

Odnosi s javnošću

Koliko znate PR?

Pogledajte još neke od testova

Newsletter

Ukoliko želite da Vas redovno obaveštavamo o novostima sa Link eLearning sajta prijavite se na našu newsletter listu.

Ime:

Prezime:

Email:


Anketa

Arhiva anketa

Kako iskoristiti popuste?

Popust na online kurseve možete dobiti na nekoliko načina.

    1. Koristite "Benefit program"
    2. Kupovinom paketa kurseva
    3. Newsletter popusti

 

 

1. Benefit program

benefit programE-Learning benefit program je posebna pogodnost za naše stare i buduće korisnike. On svakom korisniku koji izvrši bilo koju kupovinu na www.link-elearning.com sajtu donosi vrednost od 20% izvršene kupovine koju korisnik može iskoristiti prilikom sledeće porudžbine i tako ostvariti značajan popust. Takođe, naši korisnici mogu svojim prijateljima preporučiti onLine kurseve i tako osvojiti kupon od 20% njihove porudžbine. Naravno i Vi i Vaš prijatelj dobijate kupon za tu porudžbinu.

kupon

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Kupovinom paketa kurseva

paketiPaketi kurseva su osmišljeni sa ciljem da korisnik dobije potpunije znanje o nekoliko oblasti koje su međusobno povezane i koje se uzajamno dopunjavaju. U ponudi imamo različite pakete kurseva od poslovnih veština i engleskog jezika do računarskih veština. Svi paketi su prilagođeni trenutnom stanju tržišta i potrebama korisnika. Paketi mogu da sadrže od dva kursa do nekoliko kurseva. Popusti na kupovinu paketa kurseva variraju i zavise od paketa do paketa.
Pakete i popuste možete videti na ovoj adresi.

 

 

3. Newsletter popusti

E- Learning tim priprema i šalje korisnicima obaveštenja i vesti. Sadržaj info email-a mogu biti predstavljanja novih kurseva, popusta, akcija i drugih pogodnosti za naše korisnike. Da biste imali ove popuste, dovljno je da se prijavite na našu email listu. Forma za prijavu na email listu je u koloni na levom delu web strane. Upišite se i čekajte Vaš popust!